Allt har gått bäst idag! :D

Ja, idag vaknar man, känner att man är fett glad med världens leende på läpparna! :D
Drar till skolan och där träffar man alla sina polare :D Får ännu mer kontakt med dem nyaste via msn och bilddagboken!
och folk har redan börjat säga grattis! Göttans må jag säga.
Sen när hela släkten har dragit på lördag så är det bryggparty hos suicidal Tom!
Yeah, fett nice! :D

Onsdag - tidig dag?

Ja idag skulle man börja klockan åtta inne i Lund så hade planerat att stiga up vid tjugo över sex så jag skulle kunna ha gått om tid på mig att göra mig i ordning och så. Men så _självklart_ ska man ju ligga och försova sig. Tåget gick vid 07.23 och det var då jag vaknade. Så ganska jobbig morgon i sig. Hann ju inte äta eller något. Men men, sånt händer.


Skolarbete - Mobbning / Kränkning

Det var en helt vanlig dag i skolan precis som alla andra, vi gick på lektion och alla var helt omedvetna om vad som skulle hända senare på dagen.
När vi sluta lektionen så hade vi tjugo minuters rast. Vi alla gick till cafeterian för att få lite att dricka. Det var då ett gäng killar som tydligen kände för att retas. De satte fälleben på min kompis som föll till marken.
Han blev självklart arg och hoppade på en av dem som gjorde det..Puttade till honom och då började det. Alla de fyra killarna hoppade på honom, puttade honom till marken igen. De gav honom två sparkar i magen och en spark i huvudet. De tog honom i håret och drog honom över det skitiga golvet och tog hans huvud och slog honom emot en hiss dörr. Vi som gick med honom visste inte om att detta hände eftersom vi var en längre fram.
De polisanmälde killarna och de blev relegerade.
Allt löste sig senare och alla var glada!


RSS 2.0